Seizoenkaarthouders geven gehoor aan oproep 'Geef Feyenoord'

Seizoenkaarthouders geven gehoor aan oproep 'Geef Feyenoord'

Ruim 1000 seizoenkaarthouders gaven gehoor aan de oproep ‘Geef Feyenoord’ en stelden eenmalig hun plek in het stadion beschikbaar. Zo bezorgden zij afgelopen zaterdagavond veel mensen een onvergetelijke en sfeervolle voetbalavond in De Kuip.

Het initiatief ‘Geef Feyenoord’ ontstond half december 2019 nadat supporter Sander aangaf iets terug te willen doen voor andere mensen. Zijn droom: zoveel mogelijk seizoenkaarthouders die belangeloos voor één keer hun seizoenkaart afstaan voor de wedstrijd Feyenoord – sc Heerenveen. De oproep werd gehoord, want veel Feyenoorders met een vaste plek in het stadion gaven eenmalig hun plek in het stadion weg aan mensen die het niet breed hebben.

Daarnaast besloten Feyenoord en hoofdpartner Droomparken samen nog 500 kaarten beschikbaar te stellen voor vrijwilligers van Humanitas, de Voedselbank en het Leger des Heils. Blik met de video hieronder terug op een mooie avond en succesvol initiatief.

Lees meer over
De Kuip sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties