Kökcü: ''Ik moet werken aan mijn statistieken''

Kökcü: ''Ik moet werken aan mijn statistieken''

Orkun Kökcü begint steeds meer zijn stempel te drukken op het spel van Feyenoord, maar wil meer. De aanvallende middenvelder wil belangrijker zijn voor de Rotterdamse club. "Ik heb scorend vermogen, maar dat komt er nog niet uit. Ik moet werken aan mijn statistieken."

Kökcü scoorde in de jeugd meer en dat wil hij doorzetten. "Maar dit is weer een niveau hoger. Ik ben nu echt klaar om te gaan scoren. Ik moet vrij in mijn hoofd blijven, vertrouwen blijven houden en genoeg afwerken op trainingen," vertelt de 19-jarige middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond.

De middenvelder wil rustiger worden tijdens het afronden. "Zeker in de laatste fase bij het afwerken. Toen dacht ik: als het maar op doel is. Maar zo moet je niet denken, je moet op instinct afwerken." Kökcü wist nog niet in De Kuip te scoren. Zaterdag tegen sc Heerenveen opnieuw een kans. "Daar is het nu wel tijd voor."

[dumpitem=18746]

Lees meer over
De Kuip sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties