Karsdorp: ''Dat soort middelen zal ik nooit gebruiken''

Karsdorp: ''Dat soort middelen zal ik nooit gebruiken''

Afgelopen week verscheen er een video van Rick Karsdorp online. De verdediger van Feyenoord zat achterin de taxi en had een drankje te veel op. Sommige mensen dachten zelfs dat hij drugs op had. Karsdorp laat via sociale media weten dat dit absoluut niet het geval is en komt met een uitgebreide reactie.

"De afgelopen dagen heb ik naast positieve berichten ook veel negatieve berichten ontvangen en weer ondervonden hoe snel mensen oordelen over iets waar ze geen weet van hebben. Ik wilde er eerst niet op in gaan maar er is 1 ding wat ik recht wil zetten. Iedereen mag z’n mening hebben maar het raakt me dat mensen mij in verband brengen met dergelijke middelen.''

''Iedereen die dichtbij mij staat weet dat ik nog nooit iets heb gebruikt en zal gebruiken. Ja ik neem wel eens een drankje en ja ik ben ook een mens - maar dat soort middelen zal ik nooit gebruiken. Ik ga 2020 positief tegemoet en focus mij op de 2e seizoenshelft bij Feyenoord. Supporters, bedankt."

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties