''Feyenoord moet heel blij zijn als het derde wordt''

''Feyenoord moet heel blij zijn als het derde wordt''

Feyenoord verloor vorige week pijnlijk van Rangers FC en afgelopen weekend verspeelde het twee punten na een 2-0 voorsprong tegen FC Emmen. De ploeg van Jaap Stam draait nog altijd niet goed en het niveau van het elftal lijkt steeds verder naar beneden te zakken. Volgens de media moeten de Rotterdammers alle zeilen bijzetten om dit seizoen bij de top drie te komen.

Journalist Daniël Dwarswaard gaf antwoord op de stelling 'Feyenoord moet heel blij zijn als het derde wordt'. ''Als je ziet wat ze op de mat leggen: daar word je geen nummer drie van Nederland mee. Dan moeten ze deze week ook nog tegen AZ en Twente. Ik moest nog aan El Ahmadi denken. Daar hebben we het nog weinig over, maar in het kampioensjaar was hij heel belangrijk. Hij was geen wonder, maar het was wel een jongen die de ploeg bij elkaar kon houden."

Maarten Wijffels vult aan: "Feyenoord heeft deze week Europees gespeeld en daarna weer een uitwedstrijd. Dan zie je gewoon dat dit het niveau van Feyenoord is. Ze kunnen het niet opbrengen om een paar dagen na elkaar te winnen. Dus wanprestatie? Het is gewoon passend in wat Feyenoord is."

"Nee, het is wel een wanprestatie,'' countert Freek Jansen in de podcast van het Algemeen Dagblad. ''Als ze nou uit tegen Vitesse of AZ gelijk hadden gespeeld, dan was ik het me je eens, maar we hebben het over Emmen uit. Die schalen we in bij de drie minste ploegen van de eredivisie."

Lees meer over
Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties