Zwarts over spitsenprobleem Feyenoord: ''Ironisch hè?''

donderdag 5 september 2019 15:26 119.510 keer bekeken 409 reacties Pro Shots

Joel Zwarts vertrok deze zomer bij Feyenoord. De aanvaller speelde vorig jaar op huurbasis bij FC Dordrecht en behaalde daar prima statistieken. In zestien wedstrijden scoorde hij zes keer en gaf hij vier assists. Toch besloot Feyenoord niet verder te gaan met de jongeling. Zwarts tekende daarna bij Excelsior.

"Tuurlijk is het een teleurstelling, want je wil bij een grote club slagen", aldus Zwarts over zijn vertrek tegen FOX Sports. "In het begin was het zeker een teleurstelling, maar daar kan je niet te lang in blijven hangen want je moet een nieuwe club vinden. Toen kwam Excelsior op mijn pad en heb ik de keuze gemaakt."

Door de blessure van Nicolai Jørgensen en de verhuur van Dylan Vente zit Feyenoord momenteel zonder spits. "Ironisch hè? Dat ze nu een spits tekort komen eigenlijk. Dat is voor hen een probleem om op te lossen, voor mij is het zaak om bij Excelsior mijn ding te doen en daar kijken wat er gaat gebeuren." 

Eerder gaf Zwarts aan dat Feyenoord de optie in het contract van de jongeling wilde lichten, maar dat de club daar op het laatste moment toch van afzag.

Gerelateerd nieuws
409 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 165 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71194 leden - Op dit moment zijn 199 mensen actief, waarvan 47 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved