Kokcu ''Ik ben blij met mijn eerste Europese treffer''

Kokcu ''Ik ben blij met mijn eerste Europese treffer''

Orkun Kokcü was belangrijk voor Feyenoord in Israel met de openingstreffer. De talentvolle middenvelder van de Rotterdammers was na afloop van de wedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva dan ook tevreden. "Het was een prachtige avond. We hebben ons geplaatst en dat was onze doelstelling.''

''Rick Karsdorp komt goed door op rechts en ik loop mee. Als hij de bal goed klaar legt, hoef ik alleen maar binnen te schuiven. Ik ben blij met mijn eerste Europese treffer en ben nu van de hatelijke nul af,'' vertelt Kokcü in gesprek met RTV Rijnmond.

De loting voor de groepsfase van de Europa League is morgen middag om 13:00 uur in Monaco. De middenvelder kan niet wachten om de tegenstanders te weten. ''Ik hoop op een mooie poule. We gaan door in Europa en gaan alles geven."

Kokcü werd in de tweede helft gewisseld, maar dat was uit voorzorg. ''Ik voelde mijn linkerbovenbeen stijf worden en ik dacht 'ik ga geen risico nemen'.'' Zondag wacht een lastige uitwedstrijd tegen Willem II. ''Ik ga er vanuit dat ik wel kan spelen.''

Lees meer over
Willem II Rick Karsdorp Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties