''Mits iedereen fit is, wordt die derde plek niet moeilijk''

zondag 18 augustus 2019 11:38 70.320 keer bekeken 197 reacties Pro Shots

Feyenoord krijgt na de valse start in de Eredivisie veel kritiek te verduren in de media. Veel mensen twijfelen eraan of de ploeg van Jaap Stam überhaupt derde kan worden. Ronald de Boer vreest daar niet voor.

"Jorgensen komt terug, Toornstra komt terug", begint De Boer in Goedemorgen Eredivisie. "En als Fer in z'n ritme komt neemt hij ook bepaalde ervaring mee. Er komt wel ervaring terug. Mits iedereen fit is, denk ik dat die derde plek niet zo moeilijk wordt."

Ook Henk Fraser is te gast in het programma. De oud-Feyenoorder pakte met Sparta in de eerste speelronde een punt in De Kuip. "Ze hadden de groep nog niet compleet en kampte met blessures. Het was ideaal om meteen tegen Feyenoord te spelen, gezien die zaken."

Jaap Stam sprak na het puntverlies in Heerenveen uit dat dit Feyenoord niet om de titel kan spelen. "In mijn ogen is dat een heel realistische uitspraak", reageert Fraser. "Maar veel mensen zullen zeggen dat je als Feyenoord altijd voor het kampioenschap moet gaan. Als je naar de gegevens kijkt, heeft hij gelijk, maar het is wel gedurfd om dat uit te spreken."

Gerelateerd nieuws
197 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73434 leden - Op dit moment zijn 145 mensen actief, waarvan 44 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved