''Mits iedereen fit is, wordt die derde plek niet moeilijk''

''Mits iedereen fit is, wordt die derde plek niet moeilijk''

Feyenoord krijgt na de valse start in de Eredivisie veel kritiek te verduren in de media. Veel mensen twijfelen eraan of de ploeg van Jaap Stam überhaupt derde kan worden. Ronald de Boer vreest daar niet voor.

"Jorgensen komt terug, Toornstra komt terug", begint De Boer in Goedemorgen Eredivisie. "En als Fer in z'n ritme komt neemt hij ook bepaalde ervaring mee. Er komt wel ervaring terug. Mits iedereen fit is, denk ik dat die derde plek niet zo moeilijk wordt."

Ook Henk Fraser is te gast in het programma. De oud-Feyenoorder pakte met Sparta in de eerste speelronde een punt in De Kuip. "Ze hadden de groep nog niet compleet en kampte met blessures. Het was ideaal om meteen tegen Feyenoord te spelen, gezien die zaken."

Jaap Stam sprak na het puntverlies in Heerenveen uit dat dit Feyenoord niet om de titel kan spelen. "In mijn ogen is dat een heel realistische uitspraak", reageert Fraser. "Maar veel mensen zullen zeggen dat je als Feyenoord altijd voor het kampioenschap moet gaan. Als je naar de gegevens kijkt, heeft hij gelijk, maar het is wel gedurfd om dat uit te spreken."

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra sc Heerenveen Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties