Sportschool in Breda 'verbiedt' Feyenoord-shirts

vrijdag 9 augustus 2019 17:38 92.825 keer bekeken 300 reacties Pro Shots

Feyenoord-supporters die in de omgeving van Breda hun conditie op peil willen houden bij sportschool FitBody komen bedrogen uit. De sportschool eigenaar heeft als grap in de algemene voorwaarden opgenomen dat uitingen van de Rotterdamse club niet welkom zijn.

''Het is niet toegestaan om kleding of wat voor attributen dan ook te dragen die linken, verwijzen of onderdeel zijn van Feyenoord. Kleding van andere clubs is geen probleem,'' valt te lezen op de website. ''Maar van haat is geen sprake,'' reageert de eigenaar in gesprek met Omroep Brabant.

"Het begon drie jaar geleden met een cliënt die in een shirt van de Rotterdam Marathon kwam sporten", vertelt  Sander Hoogenboom. "Die dreigde dat hij de volgende keer een Feyenoordshirt aan zou trekken, waarop ik zei: 'Als je dat doet, dan verander ik mijn algemene voorwaarden!'"

De eigenaar heeft niemand weggestuurd. "Het is allemaal een grote grap. Zo bekrompen ben ik natuurlijk niet. Ik had er tot laatst zelfs niet meer over nagedacht dat het erin stond. Bovendien leest echt nooit iemand die voorwaarden! Maar iedereen is welkom, hoor!"

Gerelateerd nieuws
300 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 133 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70427 leden - Op dit moment zijn 424 mensen actief, waarvan 157 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved