'Tete en Janmaat op lijst van Feyenoord'

'Tete en Janmaat op lijst van Feyenoord'

Kenny Tete staat in de belangstelling van Feyenoord. Afgelopen weekend heeft de verdediger van Olympique Lyon de Rotterdamse club gevolgd op Instagram. Nadat er rumoer ontstond op sociale media heeft Tete de club weer ontvolgd.

Feyenoord-watcher Sinclair Bischop van RTV Rijnmond bevestigt dat er meer speelt. ''Via bronnen rond De Kuip begrijp ik dat hij wel op een lijstje staat.'' De Rotterdammers moeten mogelijk snel op zoek naar een nieuwe verdediger. Jeremiah St. Juste staat op het punt om de overstap te maken naar FSV Mainz 05.

Versterking is dus gewenst. Kenny Tete en Daryl Janmaat worden genoemd in de media. ''We weten dat Feyenoord graag rechtsback Daryl Janmaat terug wil halen, maar daar zal een fikse transfersom voor betaald moeten worden. Maar wil Feyenoord dat wel? Hij is al wat ouder en kan niet meer afgeschreven worden.''

Ook Emil Hansson staat op het punt om te vertrekken uit De Kuip. Hannover 96 is concreet. "Hansson is door Jaap Stam gewogen en te licht bevonden. Hij komt nu op een leeftijd dat hij moet gaan spelen. Ik denk dat dit voor beide partijen de beste oplossing is. Hij levert Feyenoord sowieso wat geld op, want Feyenoord wilde hem niet weer verhuren.''

[readmore=51415]

Lees meer over
De Kuip Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties