''Vond het een zeer logische gedachten van Van Hanegem''

''Vond het een zeer logische gedachten van Van Hanegem''

Hans Kraay jr. neemt het in de podcast Voetbalpraat van FOX Sports op voor Willem van Hanegem. De oer-Feyenoorder heeft Willem Janssen getipt in zijn column bij de Rotterdamse club als nieuwe centrale verdediger en dat werd niet goed ontvangen door de supporters. De analist ziet in de speler van FC Utrecht ook een aanwinst voor de ploeg van Jaap Stam.

''Ik vond het niet zo heel gek. Vorig seizoen in de play offs stond ik met Janssen te praten. Het is best zonde dat je eigenlijk 32 jaar bent, want je zou de beste verdediger van Feyenoord zijn. Ik vond het een zeer logische gedachten van Van Hanegem. Ik vond het geen lachwekkende optie.'' Mario Been ziet zijn leeftijd als een groot obstakel. ''Ik vind het een geweldige speler, maar zijn leeftijd en is ook niet meer de snelste. Feyenoord moet toch in staat zijn om een jonge centrale verdediger te vinden?''

Lees meer over
Sven van Beek Eric Botteghin FC Utrecht Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties