Stam: ''Een indruk voor onszelf in hoe ver wij zijn''

Stam: ''Een indruk voor onszelf in hoe ver wij zijn''

Trainer Jaap Stam viert vandaag zijn 47e verjaardag, maar had tegelijkertijd bij zijn nieuwe club Feyenoord een hectische dag achter de rug. Jan de Jong, die betrokken was bij het aanstellen van Stam, stapte op als algemeen directeur van Feyenoord. Stam zelf kreeg er niet veel van mee.

"Vanmiddag werd ik gebeld door Jan met de mededeling dat hij ermee op ging houden. Dat was het eigenlijk. Het was onverwachts", zegt Stam in gesprek met Veronica.

Zelf treedt Stam vanavond met zijn Feyenoord aan in een oefenwedstrijd tegen Panathinaikos. Het is zijn eerste wedstrijd in De Kuip, al is die niet zo goed gevuld als normaal. "Het is vakantie, dat is logisch. Wij spelen deze wedstrijd om een zo goed mogelijke indruk voor onszelf te krijgen in hoever wij zijn. Hopelijk kunnen we ook wat brengen voor de supporters die er zijn en kunnen we er een mooie avond van maken.

Een basisplaats is er vanavond voor nieuwkomer Liam Kelly. Garanties zijn er bij Stam echter niet. "Liam ken ik van het verleden. Met zijn manier van voetballen kan hij zijn rol goed invullen, maar er zijn anderen die dat ook kunnen. Hij zal zich moeten laten zien en andere spelers ook."

Lees meer over
De Kuip Jan de Jong Liam Kelly
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties