'Feyenoord jaagt op transfermarkt naar middenvelder'

'Feyenoord jaagt op transfermarkt naar middenvelder'

Feyenoord ziet met Tonny Vilhena opnieuw een middenvelder vertrekken uit De Kuip. De 24-jarige Feyenoorder gaat volgende week definitief een contract tekenen bij FK Krasnodar. De Rotterdammers houden negen miljoen euro over aan de transfer en gaan nu de markt op om zich te versterken.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord heeft financiële ruimte gecreëerd met de transfer van Vilhena. De Rotterdammers gaan vanwege het vertrek van Jordy Clasie, Robin van Persie en Tonny Vilhena als eerste de selectie versterken met een middenvelder.

Feyenoord heeft eerder de contracten van Jens Toornstra en Nicolai Jørgensen weten te verlengen. Steven Berghuis is de volgende speler die de Rotterdammers langer willen binden. De club heeft aan RTV Rijnmond laten weten goede hoop te hebben op een contractverlenging van Berghuis, die in de belangstelling staat van PSV.

Lees meer over
De Kuip PSV Robin van Persie Steven Berghuis Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties