Ajax - Feyenoord O/19 wordt zonder publiek uitgespeeld

woensdag 29 mei 2019 18:39 75.950 keer bekeken 353 reacties Pro Shots

Ajax en Feyenoord Onder 19 moeten de resterende 67 minuten zonder publiek uitspelen op De Toekomst. De Amsterdammers ontvangen ook een schikkingsvoorstel van de aanklager amateurvoetbal van de KNVB. Een nieuwe datum voor de kampioenswedstrijd van Feyenoord Onder 19 is nog niet bekend gemaakt.

Dit meldt De Telegraaf. De Amsterdammers moeten de KNVB laten weten of zij akkoord gaan met de boete van 2500 euro vast en 7500 euro voorwaardelijk. De voorwaardelijke straf wordt onvoorwaardelijk (en dus ook opgelegd) als Ajax niet kan of wil aangeven wie de relschoppers waren. Of als de club geen passende maatregelen tegen de hooligans neemt. De boodschap is duidelijk: de aanklager verlangt dat Ajax de raddraaiers benoemt en aanpakt.

Met het schikkingsvoorstel, dat laag lijkt, maar voor amateurbegrippen fiks is, onderstreept de aanklager dat de wedstrijdorganisatie ver onder de maat was. Hoewel Ajax zelf bepaalde wie er bij het risicoduel aanwezig mocht zijn, kwamen er leden van de Amsterdamse harde kern op de hoofdtribune met Feyenoord-reserves en familieleden van de staf en spelers van Feyenoord.

Gerelateerd nieuws
353 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 203 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69488 leden - Op dit moment zijn 937 mensen actief, waarvan 145 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved