Elshoff tipt Strootman bij Feyenoord: ''Waar ga je dan heen?''

Elshoff tipt Strootman bij Feyenoord: ''Waar ga je dan heen?''

Jeroen Elshoff komt met een opmerkelijke naam voor Feyenoord. Volgens de journalist moeten de Rotterdammers deze zomer een poging wagen om Kevin Strootman tijdelijk over te nemen van Olympique Marseille. De middenvelder heeft volgens Franse media gisteren te horen gekregen dat hij op huurbasis mag vertrekken.

"Het eerste waar ik aan dacht toen ik hoorde dat hij mocht vertrekken, was Feyenoord. Ja, is dat onlogisch? Ik weet niet hoe belangrijk salaris nog voor hem is, hij gaat richting de dertig en ik kan me best voorstellen dat er al wat centjes op de bank staan,'' vertelt Elshoff in gesprek met de NOS.

''Kevin heeft geen lekkere jaren achter de rug. Waar ga je dan heen? China past denk ik niet bij hem. Feyenoord kan Europa in, volgens mij zit er daar in de top met Rob Jansen een zaakwaarnemer waar hij vrij goed mee is. We gaan er toch allemaal vanuit dat Vilhena weggaat bij Feyenoord.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties