''Clasie is gehaald om de publieke opinie stil te houden''

''Clasie is gehaald om de publieke opinie stil te houden''

Jordy Clasie heeft dit seizoen bij Feyenoord niet zijn niveau gehaald. De verwachtingen waren hoog van de 27-jarige middenvelder, maar hij heeft het niet echt kunnen waar maken in De Kuip. Mario Been denkt dat Clasie vooral is gehaald om de achterban stil te houden.

''Clasie is gehaald om de publieke opinie stil te houden. Feyenoord deed niet al teveel aankopen. Ze haalden hem omdat hij het bij Feyenoord fantastisch heeft gedaan, maar het is niet meer de Clasie van drie á vier jaar geleden. Hij had ook een paar blessures. Dan gaat het hard,'' vertelt Been bij Rondo van Ziggo Sport.

Clasie ging vorige week na zijn wissel niet goed met zijn emoties om. ''Hij heeft toegegeven dat hij het niet had moeten doen, maar het is ook een stukje frustratie. Dat hoort ook bij voetbal. Om hem nou het tweede aanvoerderschap af te nemen gaat mij wat ver. Hij krijgt een boete en daar is het voor mij wel klaar mee.''

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties