Vlaar: ''Het had een finale kunnen zijn''

Vlaar: ''Het had een finale kunnen zijn''

Feyenoord treft zaterdagavond AZ in De Kuip. Oud-Feyenoorder Ron Vlaar baalt dat de Alkmaarders de laatste drie wedstrijden niet goed hebben gepresteerd en hierdoor met een achterstand van vier punten afreizen naar Rotterdam.

''Het had een finale kunnen zijn, maar dan hadden we de laatste wedstrijd wel moeten winnen,'' vertelt Vlaar in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Dat is nu niet aan de orde. We zijn nu afhankelijk, dat is heel teleurstellend.'' Tegen ADO Den Haag ging het afgelopen weekend mis in de laatste minuut. ''We willen graag derde worden, maar we maken het onszelf heel moeilijk.''

Rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal lijkt nu ver weg voor AZ. ''Er zijn steeds minder wedstrijden. We spelen nog in Rotterdam, maar ook als we daar winnen dan is het gat nog niet gedicht. Zij hebben veel laten liggen, maar dat doen wij nu ook. Als iemand de derde plek op een presenteerblaadje aangeeft, dan moet je dat pakken."

Lees meer over
De Kuip ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties