''Ik heb het gevoel dat het tijd is voor een stap hogerop''

''Ik heb het gevoel dat het tijd is voor een stap hogerop''

Tonny Vilhena gaat Feyenoord deze zomer zo goed als zeker verlaten. De middenvelder hoopt een stap te maken naar het buitenland. ''Ik speel al zeven jaar in het eerste en heb het gevoel dat het tijd is voor een stap hogerop.''

''Het sterkt me ook in het idee dat ik toe ben aan een volgende stap in mijn carrière,'' vervolgt hij in Feyenoord Magazine. ''Ik hoop dat het in de toekomst kan, maar het gevoel bij een nieuwe club moet goed zijn, want ik heb altijd gezegd dat je een club als Feyenoord niet zomaar verlaat.''

Dit seizoen gaat het moeizaam voor Vilhena bij de Rotterdammers. "Ik wil niet zeggen dat het bij Feyenoord nu te makkelijk gaat. Het heeft geen zin voor mij om naar een club te gaan waar ik niet pas of waar ik niet aan spelen toekom. Ik wil in elk geval graag in een voetballend team terecht komen."

Een mogelijk vertrek gaat Vilhena zwaar vallen. "Ik denk dat het moeilijk zal zijn, want ik ben al van kleins af aan bij de club. Ik moet alleen ook vooruit denken, dus ook als het zover is, zal Feyenoord een speciaal plekje in mijn hart houden." De 24-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2020 in De Kuip.

[readmore=50268]

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties