Oranje verliest oefenduel van Australie

Het Nederlands elftal heeft zaterdagavond de oefenwedstrijd tegen Australië in Eindhoven met 2-1 verloren. Nederland stond al na zes minuten op voorsprong, dankzij een doelpunt van Klaasjan Huntelaar, maar de Australiërs kwamen dankzij doelpunten vlak voor rust en een kwartier voor tijd langszij. De eerste was een strafschop van Kewell, nadat doelman Maarten Stekelenburg een overtreding had gemaakt. Stekelenburg kreeg hiervoor de rode kaart, waardoor Henk Timmer de hele tweede helft speelde. Kennedy bepaalde uiteindelijk de eindstand. Giovanni van Bronckhorst speelde de hele wedstrijd.