De Wolf looft Vermeer: ''Als een tijger in de goal''

De Wolf looft Vermeer: ''Als een tijger in de goal''

Een van de meest besproken mannen na de topper tegen PSV is Kenneth Vermeer. De doelman kan volgens diverse analisten een plek in de selectie van Oranje nu niet meer ontlopen. Ook oud-Feyenoorder John de Wolf is onder de indruk van zijn prestaties.

''Het is wel heel knap uit welk dal hij weer komt. Vorig jaar waren er geruchten dat hij graag weg wilde. Hij is een tijd weggeweest en weer teruggekomen. Toch weer als tweede keeper en Bijlow voor hem. Dus mentaal doet dat wel wat met hem, maar blijkbaar niet zo veel dat nu hij zijn kans weer krijgt hij als een tijger in de goal staat. Dat is heel mooi om te zien,'' vertelt De Wolf in Feyenoord TV.

Joop Hiele ziet Vermeer stappen maken. ''Hij begint nu weer een beetje op zijn eigen niveau te komen waar we hem van kennen. Als hij dat niveau heeft dan heeft hij het niveau dat bij Oranje past. Je moet niet vergeten dat hij heel lang geblesseerd is geweest en heel lang niet heeft gespeeld.'' vertelt de oud-doelman in FC Rijnmond. Vermeer moet volgens Hiele zichzelf wel verbeteren met spelhervattingen en het meevoetballen. Tegen PSV verloor hij een aantal keer simpel de bal. ''Dat zijn geen dingen die bij hem passen. Hij is daar normaal gesproken heel sterk in.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer PSV Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties