Toornstra: ''Een duidelijk antwoord is er niet''

Toornstra: ''Een duidelijk antwoord is er niet''

Jens Toornstra is tevreden met de overwinning tegen De Graafschap in De Kuip. De Rotterdammers wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 4-0. De middenvelder begon in de basis en was trefzeker.

''In de eerste helft waren we iets te statisch. We waren wel beter en hadden wel kansjes, maar pas in de tweede helft toen we druk vooruit gingen zetten zag je echt het verschil,'' analyseert Toornstra de wedstrijd in gesprek met VTBL. ''Ik denk dat we het snel hebben afgemaakt. We hadden zeker nog wel drie of vier goals kunnen maken. Dat kun je ons wel verwijten."

Waarom wint Feyenoord nu wel makkelijk van De Graafschap? "Dat is wat we het hele seizoen al hebben. Dat mag niet, maar een duidelijk antwoord is er niet. We moeten niet terugkijken eigenlijk. Dat moesten we na Ajax niet doen en nu ook niet. De blik moet vooruit. Ook als je ziet dat Ajax verliest. Je loopt weer drie punten in. Dan zijn die punten die je vorige week laat liggen, echt zonde."

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra ajax De Graafschap
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties