Van Beek: ''Het juichen een beetje bescheiden gehouden''

donderdag 24 januari 2019 00:46 75.930 keer bekeken 138 reacties Pro Shots

Het publiek in de Kuip heeft het bekende vliegtuigje van Van Beek weer mogen aanschouwen. De verdediger scoorde de 3-1 en juichte op de manier die we van hem kennen, al was het iets minder uitbundig dan normaal. "Ik heb het vandaag een beetje bescheiden gehouden. We hebben zondag weer een wedstrijd, en hadden deze wedstrijd al veel eerder moeten beslissen."

Van Beek is kritisch op de manier waarop Feyenoord aan de wedstrijd begon. "In de eerste helft kregen zij twee heel grote kansen waardoor ze op voorsprong konden komen. Kenneth stond uitstekend te keepen en heeft ons in de wedstrijd gehouden. De tweede helft hebben we zoveel kansen gehad dat we die wedstrijd al veel eerder hadden moeten killen."

Het zijn problemen die de verdediger vaker terugziet. "Ik denk dat we als team weer bij elkaar moeten gaan komen dat we zo niet kunnen beginnen. Tegen Zwolle zijn we wel goed begonnen, vandaag helemaal niet. Omgekeerde wereld, maar het is weer een hele fase in de wedstrijd waarin we eigenlijk niet goed spelen. Dat moet er wel echt uit."

Gerelateerd nieuws
138 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74168 leden - Op dit moment zijn 715 mensen actief, waarvan 242 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved