Vermeer wil niet terug naar Ajax: ''Dat is niet de bedoeling''

donderdag 24 januari 2019 00:22 107.225 keer bekeken 135 reacties Pro Shots

Kenneth Vermeer is door de blessure van Justin Bijlow tijdelijk weer de eerste doelman van Feyenoord. In de eerste wedstrijd waarin hij terugkeerde in de basis werd Fortuna Sittard met 4-1 aan de kant gezet. Vermeer vond dat zijn ploeg in de wedstrijd weinig weggaf.

"In het begin van de wedstrijd krijgen zij twee grote kansen. Die gaan er niet in. Daarna hebben we tot de 1-1 weinig weggegeven", zegt Vermeer achteraf in gesprek met Voetbal International. "Daarna hebben we toch zelf de beste kansen gecreëerd. Zij hadden ook mogelijkheden, maar die speelden ze niet goed uit. Het belangrijkste vandaag was doorgaan, maar we hebben toch wel een x aantal kansen gecreëerd om de score eerder op te schroeven."

Hoewel Feyenoord in de competitie niet meer om de prijzen speelt, wil Vermeer deze niet links laten liggen. "In de competitie moeten we ook zorgen dat we onze wedstrijden blijven winnen. Als je wedstrijden niet wint, daalt het vertrouwen ook. Dan kan je in de beker ook minder gaan presteren." Allereerst wacht zondag aartsrivaal Ajax in de Kuip. "Het is een wedstrijd op zich en wij moeten gewoon alles geven. We spelen thuis, we willen als team de supporters ook wat geven. Daar gaan we alles aan doen."

Bij Ajax keepte oud-Feyenoorder Kostas Lamprou zondag een slechte wedstrijd, wat reden is voor de verslaggever van VI om Vermeer te vragen of hij een terugkeer naar Amsterdam ziet zitten. "Nee, laten we daar maar niet over gaan praten. Dat is niet de bedoeling. Zo ver zal het ook niet komen. Feyenoord is nu het enige dat telt, daar hoef ik niet eens over na te denken."

Gerelateerd nieuws
135 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74169 leden - Op dit moment zijn 681 mensen actief, waarvan 234 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved