Clasie: ''Dan hoor je het publiek morren, dat is logisch''

Clasie: ''Dan hoor je het publiek morren, dat is logisch''

Feyenoord heeft ten koste van Fortuna Sittard de halve finale van de beker bereikt. In de Kuip werden de Limburgers met 4-1 verslagen. Toch was Jordy Clasie na afloop niet tevreden.

"We geven veel te veel ruimte weg, met name in de omschakeling. Dat gebeurt ons vaker dit seizoen", begint Clasie in gesprek met FOX Sports. "De linies staan veel te ver uit elkaar wanneer we druk zetten, wanneer we aanvallen is de restverdediging niet altijd op orde. Dan kan Fortuna gevaarlijk worden. Ze krijgen drie grote kansen in de eerste twintig minuten. Dat is iets dat we zeker moeten verbeteren, maar dat zeggen we elke week. Zondag kan je niet zoveel ruimte weggeven, laten we het daarop houden."

Clasie geeft aan dat hij vanaf de 1-0 het gevoel had dat Feyenoord de wedstrijd in handen had. "Vanaf daar hadden we de controle. Waar we niet goed speelden overigens. Ik vond ons alsnog slordig, het baltempo was te laag. In de tweede helft moet je het na rust snel afmaken en dan krijg je toch die goal om de oren. Dan hoor je het publiek morren, dat is logisch. We moeten hier negentig minuten lang de bovenliggende partij zijn. Dat zijn we niet geweest."

Lees meer over
De Kuip Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties