Haps tevreden met speelminuten: ''Er is weer een stap gezet''

zaterdag 12 januari 2019 14:16 37.125 keer bekeken 64 reacties Feyenoord.nl

Ridgeciano Haps maakte tegen Karlsruher SC zijn eerste minuten in acht maanden tijd. Feyenoord won met 4-2, en Haps deed een halve wedstrijd mee. "Eindelijk", zei hij na afloop tegenover het Algemeen Dagblad.

"De breuk in mijn scheen zit er nog steeds, maar ik kan ermee spelen", legt de linksback uit. "Ik train al een tijdje mee. Mentaal was het heel zwaar om zo lang aan de kant te moeten staan. Dit was mijn eerste optreden in acht maanden."

"Hoe ik aan de blessure ben gekomen, weten we niet", gaat Haps verder. "Ik had het vorig seizoen al, heb er ook de bekerfinale mee gespeeld. Maar de pijn werd erger. Toen we dit seizoen begonnen, kon ik de pijn niet meer aan. Toen bleek inderdaad dat er een breukje in het linkerscheenbeen zat. Ik moest vooral rust houden."

Haps is blij dat hij weer heeft kunnen spelen. "Tegen Karlsruher SC was het vooral zaak om lekker te voetballen en heel te blijven. Hopelijk blijft een reactie op de inspanning uit. Ik ben positief gestemd nu. Hoe snel ik er weer bij ben, is afwachten. Maar er is weer een stap gezet."

Gerelateerd nieuws
64 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 27 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67791 leden - Op dit moment zijn 756 mensen actief, waarvan 179 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved