Beugelsdijk: ''Voor mij is Van Persie een held''

Beugelsdijk: ''Voor mij is Van Persie een held''

Op het veld stonden ze nog tegenover elkaar, maar na afloop praat Tom Beugelsdijk vol lof over Robin van Persie. De verdediger van ADO geeft aan dat hij het prachtig vindt om tegen een speler als Van Persie te mogen spelen.

"Er was een moment dat hij een vooractie maakte en fantastisch wegliep", reageert Beugelsdijk op het compliment van FOX Sports dat hij Van Persie uit de wedstrijd speelde. "Daarna hield ik daar rekening mee en ging het wel redelijk."

"Voor mij is Van Persie een held. Ik heb superveel respect voor hem", vertelt Beugelsdijk. "Het is een fantastische voetballer. Ik vond het alleen maar mooi om tegen zo'n grote speler te mogen spelen." Ook tijdens de wedstrijd kan hij die gedachte niet volledig uitbannen. "Soms spookte het wel even door m'n hoofd. Maar daarna gaat die focus er weer op. Wie die speler ook is, ik moet hem uit de wedstrijd spelen."

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties