''Dat heeft te maken met blessures bij Feyenoord 1''

''Dat heeft te maken met blessures bij Feyenoord 1''

Jong Feyenoord beleefde onlangs een droomstart van de Premier League International Cup door met 8-0 te winnen van Sparta Praag U23. Peter van den Berg hoopt na woensdagavond (vandaag) op zes punten te staan, maar moet het tegen Reading U23 wel met een stuk jongere groep doen. ‘Dat is alleen maar een mooie uitdaging.’

Joël Zwarts (4), Wouter Burger, Cheick Touré, Orkun Kökcü en Jeremiah St. Juste (allen één) maakten de goals tegen Sparta Praag, maar van hen maakt alleen Touré dit keer deel uit van de selectie. ‘Dat heeft te maken met blessures bij Feyenoord 1,’ legt Van den Berg uit.

‘Daardoor zijn jongens die normaal gesproken hier zouden spelen in Nederland achtergebleven. Er zullen daardoor zeker zeven andere basisspelers zijn. Het is voor ons zaak om het als team zo goed mogelijk te doen en op zes punten te komen. Dan zijn we zo goed als zeker van een plek in de kwartfinale.’

Jong Feyenoord bezet na één wedstrijd de tweede plaats in de groep met drie punten. Reading U23 staat na twee duels op vier punten en heeft eveneens een overwinning nodig. In januari wacht Leicester City U23 nog voor de equipe van Van den Berg.

[readmore=49181]

Lees meer over
Feyenoord City Van den Berg
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties