''Als het een Ajacied was, was hij gelijk 60 miljoen waard''

''Als het een Ajacied was, was hij gelijk 60 miljoen waard''

De gewonnen wedstrijd van Feyenoord tegen PSV kende een aantal uitblinkers aan de kant van de Rotterdammers. Onder hen ook Tonny Vilhena. Bij FOX Sports-programma Natafelen worden de prestaties van de middenvelder onder de loep genomen.

"Stel dat een jonge Ajacied zo geweldig had gespeeld als Vilhena gister", stelt AD-journalist Maarten Wijffels. "Dan is hij volgens journalisten meteen zestig miljoen waard en moet hij naar Barcelona. Zo is de perceptie. Feyenoord verdient veel meer credits daarvoor." Wijffels denkt dat Vilhena een stap naar het buitenland prima zou kunnen maken. "Je moet hem niet linken aan een creatieve positie bij een buitenlandse topclub. Maar zet hem als een soort Nainggolan in de rug van creatieve spelers, en het is een goeie voor zo'n club."

Valentijn Driessen is minder positief gestemd over de Feyenoorder en verwijst naar de lof die hij kreeg tijdens de afgelopen interlandperiode. "Bij het Nederlands elftal kreeg hij ook veren in z'n kont gestoken. Hij mocht een halfuurtje meedoen na tien dagen rust te hebben en oh, wat was hij geweldig. Maar die anderen hadden allemaal een wedstrijd tegen Frankrijk en een uur tegen Duitsland in de benen, in drie dagen tijd. Mag je dan even wat laten zien?"

Martijn Krabbendam vindt de lof die Vilhena na de wedstrijd tegen Duitsland kreeg wel terecht. "Je hebt ook invallers die het niet brengen. Hij brengt het altijd. Het is niet voor niks dat Koeman hem altijd selecteert."

Lees meer over
PSV Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties