''Als het een Ajacied was, was hij gelijk 60 miljoen waard''

maandag 3 december 2018 22:51 97.335 keer bekeken 198 reacties Pro Shots

De gewonnen wedstrijd van Feyenoord tegen PSV kende een aantal uitblinkers aan de kant van de Rotterdammers. Onder hen ook Tonny Vilhena. Bij FOX Sports-programma Natafelen worden de prestaties van de middenvelder onder de loep genomen.

"Stel dat een jonge Ajacied zo geweldig had gespeeld als Vilhena gister", stelt AD-journalist Maarten Wijffels. "Dan is hij volgens journalisten meteen zestig miljoen waard en moet hij naar Barcelona. Zo is de perceptie. Feyenoord verdient veel meer credits daarvoor." Wijffels denkt dat Vilhena een stap naar het buitenland prima zou kunnen maken. "Je moet hem niet linken aan een creatieve positie bij een buitenlandse topclub. Maar zet hem als een soort Nainggolan in de rug van creatieve spelers, en het is een goeie voor zo'n club."

Valentijn Driessen is minder positief gestemd over de Feyenoorder en verwijst naar de lof die hij kreeg tijdens de afgelopen interlandperiode. "Bij het Nederlands elftal kreeg hij ook veren in z'n kont gestoken. Hij mocht een halfuurtje meedoen na tien dagen rust te hebben en oh, wat was hij geweldig. Maar die anderen hadden allemaal een wedstrijd tegen Frankrijk en een uur tegen Duitsland in de benen, in drie dagen tijd. Mag je dan even wat laten zien?"

Martijn Krabbendam vindt de lof die Vilhena na de wedstrijd tegen Duitsland kreeg wel terecht. "Je hebt ook invallers die het niet brengen. Hij brengt het altijd. Het is niet voor niks dat Koeman hem altijd selecteert."

Gerelateerd nieuws
198 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 76 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72605 leden - Op dit moment zijn 696 mensen actief, waarvan 174 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved