Kritiek op Vilhena: ''Heeft vaker zulke momenten''

Kritiek op Vilhena: ''Heeft vaker zulke momenten''

Tonny Vilhena was vorig seizoen een van de sterkhouders van Feyenoord, maar lijkt dit seizoen in een mindere vorm te steken. De middenvelder, afkomstig uit de jeugdopleiding van de Rotterdamse club, kon ook na de gewonnen bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag (5-1) op weinig positieve kritiek rekenen.

"Hij ging gisteren wel bij de 0-1 heel laconiek het luchtduel met Lex Immers aan, waardoor Nasser El Khayati er uiteindelijk doorheen kon komen", stelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel. "Vilhena heeft de laatste tijd vaker zulke momenten."

"We moeten alleen niet vergeten dat hij bijvoorbeeld tegen AZ de beste man op het veld was en hij zit structureel bij het Nederlands elftal", vervolgt hij in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond. "Dat vergeet Giovanni van Bronckhorst ook niet."

Onder andere het vertrek van Karim El Ahmadi lijkt een rol in de mindere prestaties van Vilhena te spelen. "Die waren samen op elkaar ingespeeld en speelden al langere tijd samen", stelt John de Wolf. "Dat is nu anders met Jordy Clasie. Hij kwam niet fit naar Feyenoord, maar raakt steeds fitter. Als dat zo is, kan Vilhena ook vaker vooruit spelen."

Lees meer over
El Ahmadi Clasie Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties