Malacia: ''Aan de trainer laten zien dat ik wel moet spelen''

Malacia: ''Aan de trainer laten zien dat ik wel moet spelen''

Tyrell Malacia won vandaag met Jong Feyenoord met maarliefst 4-0 van Jong RKC Waalwijk. De Rotterdammers speelden met veel spelers uit de A-selectie. De verdediger hoorde gisteren na de wedstrijd Feyenoord - PEC Zwolle dat hij moest meespelen bij de beloften.

''Dat is iets tussen mij en de trainer en dat wil ik graag zo houden. Maar als ik niet bij het eerste speel, is het lekker om hier mijn minuten te maken", zegt Malacia in gesprek met RTV Rijnmond. "Als ik hier moet spelen, moet ik gewoon zorgen dat ik mijn ding doe en laten zien aan de trainer dat ik wel moet spelen."

Malacia werd opgeroepen voor Jong Oranje, maar maakte geen minuten. ''Ja dat is jammer. Het was wel mijn eerste keer dus het was een mooie ervaring dat ik met die jongens heb mogen trainen. Ik heb jammer genoeg niet mijn debuut mogen maken. Ik hoop de volgende interlandperiode wel minuten te maken.''

Malacia kijkt uit naar zondag. ''In de jeugd heb ik veel van die wedstrijden gespeeld. Vorig seizoen heb ik zelf ook mogen spelen in De Klassieker en dat zijn altijd de leukste wedstrijden die je speelt. Bij het eerste komt er andere druk bij kijken, maar dat is wel lekker. Ik denk dat we er alles aan moeten doen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten."

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties