''Van Bronckhorst mag nooit worden ontslagen''

vrijdag 12 oktober 2018 11:58 138.935 keer bekeken 665 reacties Pro Shots

Feyenoord draait momenteel niet goed en de kritiek op Giovanni van Bronckhorst neemt met de dag toe. De trainer mag volgens de journalisten van RTV Rijnmond nooit ontslagen worden.

Het is de mening van verslaggever Frank Stout en hij wordt bijgestaan door Ruud van Os. "Ik ben sowieso geen fan van trainers ontslaan, want dat lost meestal niks op." Dirk Beers vult aan: "Ik denk niet dat een andere trainer Feyenoord ineens kampioen gaat maken. Er zijn weinig spelerswisselingen geweest, dan wil je zien dat er verbetering zichtbaar is in het spel. Maar je kan al anderhalf seizoen weinig ontwikkeling herkennen in het spel. Dan is het logisch dat mensen opmerken dat er meer in zit dan Feyenoord nu laat zien."

Sinclair Bischop weet niet hoe Feyenoord zich gaat ontwikkelen. "Ajax en PSV gaan ook nog een slechte fase tegemoet." "Wat is een slechte fase?", countert Frank Stout. "Zij gaan nooit zeven keer achter elkaar verliezen. Er zit veel meer kwaliteit in die selectie." "Klopt", reageert Bischop, "maar wat gebeurt er als er bij hen een slechte fase komt? Laten we niet vergeten dat het deze competitie al had kunnen breken bij PSV. Je moet voorzichtig zijn om nu al conclusies te trekken."

Gerelateerd nieuws
665 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 291 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69715 leden - Op dit moment zijn 121 mensen actief, waarvan 51 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved