''Voor de rest geen enkel negatief woord over mijn team''

''Voor de rest geen enkel negatief woord over mijn team''

Giovanni van Bronckhorst is tevreden over het spel van Feyenoord tegen AS Trencin. De Rotterdammers kwamen beter voor de dag dan de afgelopen twee wedstrijden. De trainer baalt wel van alle gemiste mogelijkheden. ''We scoren niet en dat is het enige wat je vandaag niet goed doet. Voor de rest geen enkel negatief woord over mijn team.''

"Dit is voetbal. Hoe zuur dat vandaag is, dat je zoveel kansen creëert en zo goed speelt... De manier hoe wij in deze fase op het veld stonden, was de enige manier hoe je er voor moest gaan. En dat in combinatie met het publiek dat vandaag fantastisch was. Dan maak je kans, maar die heb je niet gegrepen. Maar we zijn er wel erg dichtbij geweest, vind ik."

"Die 1-1 was veel te snel, maar ook voor die 1-0 hadden we al twee kansen gehad waar je hem had kunnen maken,'' vervolgt Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. ''Je weet dat je doelpunten moet maken en de nul met houden. Zo snel na de 1-0 al een tegendoelpunt tegenkrijgen is natuurlijk voor het moraal een tikje, maar we zijn daarna gewoon verder gegaan. Ik kan mijn spelers vandaag niks kwalijk nemen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties