Van Persie: ''Justin is gewoon een fantastische keeper''

zaterdag 4 augustus 2018 20:42 48.130 keer bekeken 34 reacties Pro Shots

Robin van Persie mocht vandaag voor het eerst als aanvoerder van Feyenoord een prijs in ontvangst nemen. Zelf maakte hij de strafschoppenserie niet meer mee, maar vanaf de zijlijn zag hij hoe Justin Bijlow een belangrijke bijdrage leverde aan de winst voor Feyenoord. 

"Ergens is het met penalty's altijd een loterij. Als Angelino de bal binnenschoot was het klaar. Dat gebeurde niet en toen kregen wij weer een kans", begint Van Persie in gesprek met FOX Sports. "Een prijs is een prijs, ook deze. Elke kans daarop moet je benutten."

Van Persie looft de jonge keeper, die twee penalty's wist te stoppen. Daarbij kreeg Bijlow hulp van Vermeer, die voor de reeks aangaf in welke hoek de PSV'ers waarschijnlijk zouden gaan schieten. "Justin is gewoon een fantastische keeper - Kenneth trouwens ook. Wat hij heel goed doet is dat hij heel lang wacht. Daardoor is hij meer in controle."

De wedstrijd zelf, een 0-0 zonder erg veel kansen, omschrijft Van Persie als 'een tactische wedstrijd'. "Het is ook belangrijk dat je goed staat. Dat stonden we, we hebben weinig weggegeven."

Gerelateerd nieuws
34 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 14 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67134 leden - Op dit moment zijn 559 mensen actief, waarvan 197 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved