Van Persie: ''Justin is gewoon een fantastische keeper''

Van Persie: ''Justin is gewoon een fantastische keeper''

Robin van Persie mocht vandaag voor het eerst als aanvoerder van Feyenoord een prijs in ontvangst nemen. Zelf maakte hij de strafschoppenserie niet meer mee, maar vanaf de zijlijn zag hij hoe Justin Bijlow een belangrijke bijdrage leverde aan de winst voor Feyenoord.

"Ergens is het met penalty's altijd een loterij. Als Angelino de bal binnenschoot was het klaar. Dat gebeurde niet en toen kregen wij weer een kans", begint Van Persie in gesprek met FOX Sports. "Een prijs is een prijs, ook deze. Elke kans daarop moet je benutten."

Van Persie looft de jonge keeper, die twee penalty's wist te stoppen. Daarbij kreeg Bijlow hulp van Vermeer, die voor de reeks aangaf in welke hoek de PSV'ers waarschijnlijk zouden gaan schieten. "Justin is gewoon een fantastische keeper - Kenneth trouwens ook. Wat hij heel goed doet is dat hij heel lang wacht. Daardoor is hij meer in controle."

De wedstrijd zelf, een 0-0 zonder erg veel kansen, omschrijft Van Persie als 'een tactische wedstrijd'. "Het is ook belangrijk dat je goed staat. Dat stonden we, we hebben weinig weggegeven."

Van Persie: ''Justin is gewoon een fantastische keeper''
Lees meer over
Kenneth Vermeer PSV Robin van Persie Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties