Oproep: Feyenoord 110 jaar

Oproep: Feyenoord 110 jaar

Feyenoord bestaat op 19 juli 110 jaar. Door het heugelijke moment wordt de jaarlijkse Open Dag van de Rotterdamse club dit jaar op die donderdag gehouden. Ook FSV De Feijenoorder en FRFC1908 staan, net zoals het honderdjarig bestaan van de club, stil bij het jubileum van de club.

"De exacte plannen laten we nog in het midden maar we kunnen wel verklappen dat je dit niet mag missen als Feijenoorder", schrijft FSV De Feijenoorder in een oproep. "Dus kom langs op woensdag 18 juli om deze actie tot een succes te maken."

"We verzamelen tussen 22:15 uur en 22:30 uur op het voorplein van De Kuip waarna we uiteraard toewerken naar het moment dat de klok 00:00 uur slaat en Feyenoord 110 jaar bestaat! Oftewel reserveer de late woensdagavond op 18 juli en informeer je Feyenoord maten. Er zijn 500 Feijenoorders nodig om het te laten slagen dus kom massaal! Tot op 18 juli op het voorplein van De Kuip."

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties