Vente zelfverzekerd: ''Voor mijn part ben ik er klaar voor''

zaterdag 30 juni 2018 18:22 70.265 keer bekeken 132 reacties Pro Shots

Dylan Vente was zaterdag één van de smaakmakers bij Feyenoord. De jonge spits scoorde een hattrick in de oefenwedstrijd tegen SDC Putten. Met zijn goals had hij een groot aandeel in de 1-8 overwinning. "Lekker voor het vertrouwen", zegt hij.

"Het is natuurlijk tegen de amateurs, maar het is voor een spits altijd lekker om doelpunten te maken. Als ik vandaag niet had gescoord, had ik hier nu met een rotgevoel gestaan. Nu drie doelpunten, dat is lekker", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

"Ik voel me lekker en voel me lekker in de groep. Vorig jaar was een lekker jaar om mee te doen, toen nog als A-junior. Nu zal ik er zeker staan als de trainer me nodig heeft. Ik wil zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Hoeveel dat er zijn kan ik nu niet zeggen."

Collega-spits Nicolai Jørgensen vertrekt deze zomer mogelijk, wat kansen kan bieden voor Vente. "Voor mijn part ben ik er altijd klaar voor. Als de trainer mij opstelt, ben ik er altijd klaar voor. Alleen de keuze is aan de trainer of ik speel of niet."

Ook in de zomerstop trainde Vente door, ook in de sportschool. "Ik ben daar al het hele jaar mee bezig, om mezelf te trainen. Het was een aandachtspuntje voor mij. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik ben er wel mee bezig."

Gerelateerd nieuws
132 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66547 leden - Op dit moment zijn 973 mensen actief, waarvan 228 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved