Hamer vertrekt: ''De logische vervolgstap is nu de Eredivisie''

Hamer vertrekt: ''De logische vervolgstap is nu de Eredivisie''

Gustavo Hamer vertrekt deze zomer naar PEC Zwolle. Dit seizoen werd het jeugdproduct van Feyenoord nog verhuurd aan FC Dordrecht, en vandaag maakten beide clubs bekend dat de 20-jarige middenvelder voor volgend seizoen een nieuwe club heeft gevonden.

"Ik ben hartstikke blij dat PEC Zwolle voor mij heeft gekozen", begint Hamer. "Het spreekt voor zich dat ik nu al ontzettend veel zin heb in het nieuwe seizoen. Ik ga dan ook m'n uiterste best doen om mij voor de volle honderd procent in te zetten voor deze nieuwe club", zegt de middenvelder op de website van PEC Zwolle.

"Gustavo is een speler die wij al langere tijd in het vizier hebben", aldus Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle. "Na zijn periode in de jeugd bij Feyenoord heeft hij zich dit seizoen nadrukkelijk laten zien in de Jupiler League. In Dordrecht heeft hij veel ervaring opgedaan en met die ploeg speelt hij nu in de play-offs. De logische vervolgstap voor hem is nu de Eredivisie."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties