El Ahmadi: ''Dit mag niet gebeuren natuurlijk''

El Ahmadi: ''Dit mag niet gebeuren natuurlijk''

Feyenoord heeft de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle nipt gewonnen. De Rotterdammers kwamen op een comfortabele 1-4 voorsprong, maar zagen de thuisploeg in de slotfase nog terugkomen tot 3-4.

"We maakten het onszelf alleen maar moeilijk", zegt aanvoerder Karim El Ahmadi na afloop in gesprek met FOX Sports. "De eerste helft speelden we bij vlagen goed. We veroverden ballen achterin en kwamen er goed uit. Er was niet veel aan de hand. Maar na de 1-3 raakten we in paniek en vielen we uit elkaar. Misschien omdat we in 2018 nog geen uitwedstrijd hadden gewonnen, maar dit mag niet gebeuren natuurlijk. Dan zie je dat het nog spannend wordt."

"Als je met 1-3 voorstaat moet je dat uitstralen. Die uitstraling missen we op dit moment, vooral in de tweede helft vandaag", gaat El Ahmadi verder. "Al met al, als je van tevoren had gezegd dat je hier uit bij Zwolle zou winnen, was dat gewoon een goede prestatie. Maar dat je de tweede helft zo weggeeft mag nooit gebeuren."

El Ahmadi zelf bracht vroeg in de wedstrijd zijn keeper al in de problemen. Hij speelde de bal te hard terug op Jones, die maar net kon wegschieten. "Ik zag hem echt niet door de zon. Ik zag Brad op het laatste moment uitkomen. Hij blokte hem goed, anders was het een eigen goal."

In het begin van de tweede helft viel de middenvelder juist op positieve wijze op, door de 0-3 te maken. Al kwam daar wel wat geluk bij kijken. "Ik denk dat ik geholpen ben door de keeper. Maar als ik ze elke week zo mag maken, teken ik daarvoor", lacht El Ahmadi.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties