El Ahmadi blij: ''Maar we moeten ook realistisch zijn''

El Ahmadi blij: ''Maar we moeten ook realistisch zijn''

Feyenoord plaatste zich woensdagavond voor de finale van het bekertoernooi. De Rotterdammers wonnen in de Kuip met 3-0 van Willem II. Steven Berghuis, Robin van Persie en Tonny Vilhena waren de doelpuntenmakers. "Het was wat anders dan tegen PSV", aldus aanvoerder Karim El Ahmadi.

"Ik denk dat we vandaag vanaf minuut één de toon hebben gezet", zegt hij tegenover FOX Sports. "Ook wel met een aantal redelijk tot goede aanvallen. Het zag er allemaal beter uit, het voetbal was ook beter. Tegen PSV was ook de opbouw zeker niet goed. Dat hebben we geanalyseerd en deden we vandaag beter."

"Het is dubbel", reageert hij op de vraag of de bekerwinst het seizoen kan redden. "Je hebt dan wel weer een prijs, de vierde in drie seizoenen. Dat is bij Feyenoord lange tijd niet gebeurd, maar we moeten ook realistisch zijn."

"We staan te laag in de competitie. Voor de supporters is het mooi als we de beker winnen, maar we weten in ons achterhoofd dat het niet goed genoeg is. De kritiek is terecht. Een club als Feyenoord hoort niet zo laag te staan in de competitie."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties