''Als PSV naar Feyenoord toe moet zijn het jongetjes''

''Als PSV naar Feyenoord toe moet zijn het jongetjes''

Zondag neemt Feyenoord het op tegen PSV in De Kuip. De Rotterdammers halen de laatste jaren vaak goede resultanten tegen de Eindhovenaren. Oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk denkt dan ook de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de topper gaat winnen.

"Het zijn statistieken, maar PSV heeft echt heel slechte cijfers in De Kuip. Feyenoord niet in goede doen? Dat waren ze in de beker tegen PSV ook niet. Toen speelde PSV best redelijk. Op de een of andere manier zijn de spelers van PSV mannen als ze naar Ajax moeten, maar als ze naar Feyenoord toe moeten zijn het jongetjes.''

John van den Brom is het met Van Hooijdonk eens. "Die verklaring kan ik niet geven, maar ik ben het wel met Pierre eens dat het na zondag helemaal anders kan zijn. Feyenoord hoeft niet altijd goed te spelen om resultaat te behalen,'' zegt de trainer in Studio Voetbal. ''Dat hebben we in de beker gezien."

Luuk de Jong verwacht dat ze dit keer wel gaan winnen in De Kuip. "We moeten het nu maar gewoon laten zien daar. Geen excuses. En waarom zou dat niet kunnen? Ik vond ons laatst in de bekerwedstrijd zeker niet slechter dan Feyenoord. Voor mijn gevoel moeten we kunnen winnen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties