Van Persie blij: ''Voel me elke dag sterker worden''

Van Persie blij: ''Voel me elke dag sterker worden''

Robin van Persie kroonde zich zondag tot matchwinner bij Feyenoord. De routinier startte voor de eerste keer sinds zijn terugkeer bij de club in de basisopstelling. In de tweede helft maakte hij het enige doelpunt in de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo.

"Het voelde goed", zegt Van Persie. "Ik heb meter kunnen maken en was sowieso blij dat ik mocht starten. Ik ben nu een kleine vier weken bezig. Ik ben blij met de minuten die ik vandaag mocht spelen en natuurlijk met de drie punten. Hier en daar kan het spel beter, dat weten we. Dat is voetbal."

"Ik geniet van de goede trainingssessies, de leuke wedstrijden en het volle stadion. Dat is waar ik het allemaal voor doe", vervolgt hij in gesprek met FOX Sports. "Ik geniet daar echt heel erg van."

"Afgelopen week had ik al gespeeld met het tweede elftal, dat hielp wel om weer in het wedstrijdritme te komen. We hebben ook een pittige trainingsweek achter de rug, dat is ook prima. Ik voel me elke dag sterker worden. De trainingen zijn goed, net zoals de medische mensen. Het hele pakket is goed. Daar wordt iedere speler fit van, ik ook."

De aanvaller weet nog niet of hij ook in de topper tegen PSV in de basisopstelling zal starten. "De komende week moeten we gaan kijken wat daarin het handigste is. Dat is een de trainer en zijn staf. We gaan zien hoe het de komende week gaat."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties