Feyenoord Onder 19 verliest in mini-Klassieker

Feyenoord Onder 19 heeft de mini-Klassieker tegen de leeftijdsgenoten van Ajax niet weten te winnen. In Amsterdam werd het 3-2 voor de thuisploeg. De Rotterdammers gingen door doelpunten van Wouter Burger en Lutsharel Geertruida met een 1-2 voorsprong de rust in, maar gaf deze in de tweede helft uit handen.

12' | 1-0 | Pereira
15' | 1-1 | Burger
28' | 1-2 | Geertruida
62' | 2-2 | Lang
66' | 3-2 | Ekkelenkamp

Ajax O/19: El Maach; Dest, Van Gelderen, Kemper (73' Timber), Bakker (46' Ylätupa), Ter Heide, Gravenberch, Ekkelenkamp, Lang, Pereira (92' Schön), Nunnely (79' Brobbey)
Feyenoord O/19: Van Leeuwen; Reith, Lewis, Geertruida, Smeulers, El Bouchataoui, Kökcü, Wehrmann, Touré, Zwarts, Burger (75' Van der Kust)