''Feyenoord heeft gewoon een kut seizoen''

''Feyenoord heeft gewoon een kut seizoen''

Feyenoord staat een straatlengte achter op koploper PSV in de competitie. Hierdoor is het niet meer mogelijk om landskampioen te worden. Afgelopen woensdag bereikte de Rotterdamse club de halve finale van de KNVB Beker, waardoor het seizoen toch nog kan worden afgesloten met een prijs. Volgens Sjoerd Mossou blijft het een verloren seizoen voor Feyenoord.

''Er wordt natuurlijk steeds gezegd dat het seizoen gered is voor Feyenoord, dat is natuurlijk ook niet waar. Het is gewoon een kut seizoen. Zestien punten achter op PSV. Goed gedaan hoor tegen PSV, daar niet van. Het seizoen gered? Kom op!'' zegt de journalist in het praatprogramma Panenka van het Algemeen Dagblad.

''Het Feyenoord van nu dat zou echt een topclub worden na afgelopen zomer. De lat zou hoger komen te liggen, alleen de landstitel zou nog tellen. Dan is de beker gewoon een troostprijs. AZ en Willem II moeten dolblij zijn met de beker, maar Feyenoord niet meer.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties