Boskamp: ''Malacia is gegroeid, mede door Cor Adriaanse''

Boskamp: ''Malacia is gegroeid, mede door Cor Adriaanse''

Tyrell Malacia is de laatste wedstrijden een van de revelaties van Feyenoord. De jonge linksback maakte, door blessures bij Ridgeciano Haps en Miquel Nelom, zijn debuut in Feyenoord 1 in de Champions League-wedstrijd tegen Napoli en is sindsdien basisklant.

"Je ziet nu opeens dat Malacia is doorgekomen, dat vind ik leuk", zegt oer-Feyenoorder Jan Boskamp in gesprek met RTV Rijnmond. "Misschien moeten we toch wat meer kijken op Varkenoord wat daar allemaal rondloopt. Het is wel te makkelijk om te zeggen dat Feyenoord Haps niet had moeten halen."

"Malacia is als back ontzettend gegroeid", vervolgt hij. "Maar in de eerste wedstrijd van de Youth League tegen Manchester City zag je dat hij het ontzettend moeilijk had. Je ziet nu dat hij is gegroeid, mede door Cor Adriaanse (trainer Feyenoord O19, red.)."

"Je ziet nu opeens jongens die erbij komen zoals Dylan Vente, Malacia, die Turk (Orkun Kökcü, red.) komt er misschien nog bij en Justin Bijlow nu Kenneth Vermeer weg is", besluit Boskamp tegenover de lokale omroep.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties