Supporters missen openingsfase bekerduel door lange rijen

Supporters missen openingsfase bekerduel door lange rijen

Feyenoord opende woensdagavond vroeg de score in de bekerwedstrijd tegen PSV (2-0 winst). Een deel van de supporters van de regerend landskampioen hebben het doelpunt echter gemist omdat zij nog niet in het stadion zaten. Door de avondwedstrijd stonden er in de beginfase nog grote rijen voor de poorten van de Kuip.

"Begrijpelijk veel commotie omtrent lange rijen gisteren", laat Feyenoord weten via @VraagFeyenoord. "We betreuren zeer dat supporters lang hebben moeten wachten en sommigen zelfs het begin van de wedstrijd hebben gemist. De oorzaak was samenloop van omstandigheden: onder andere files op toevoerwegen en daardoor late opkomst."

"Bovendien, en dat speelt een grote rol, zien we bij een wedstrijd met veel e-tickets dat de instroom door het scannen trager verloopt. Hoewel dus niet alles binnen onze macht ligt, is het voor ons zeker reden het scherp en kritisch te gaan analyseren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties