Toornstra: ''We moeten eerst eens een paar plaatsen stijgen''

Toornstra: ''We moeten eerst eens een paar plaatsen stijgen''

Feyenoord is de tweede seizoenshelft niet goed begonnen. Tegen Ajax werd er met 2-0 verloren. Jens Toornstra is teleurgesteld, maar wil in gesprek met Voetbal International niet spreken van een afgang.

"Je verliest met 2-0. Dat mag niet, dat wilden we ook niet, maar dat vind ik niet echt een afgang", aldus de middenvelder. Vijftig minuten lang bleef het 0-0, maar daarna scoorde Ajax in korte tijd twee keer. "Ik wil nooit snel opgeven, maar je weet dat het dan heel lastig wordt. Je hoopt dat je snel de aansluitingstreffer kan maken, maar dan krijg je ook nog een rode kaart."

De nederlaag roept de vraag op wat er dit seizoen voor Feyenoord nog te halen valt. "We spelen nog in de beker, we kunnen nog een prijs winnen. Wat betreft de competitie moeten we nu even het verlies nemen en de komende weken kijken hoe de rest van het seizoen gaat verlopen. Voorlopig staan we vijfde, we moeten eerst eens een paar plaatsen zien te stijgen."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties