El Ahmadi: ''Ayoub en Van Persie aanwinsten voor de club''

El Ahmadi: ''Ayoub en Van Persie aanwinsten voor de club''

De winterstop zit er bijna op. Feyenoord neemt het zondag in de Arena op tegen aartsrivaal Ajax. Aanvoerder Karim El Ahmadi blikt met RTV Rijnmond vooruit op het duel.

"Dit soort wedstrijden zijn altijd heel mooi om te spelen", begint El Ahmadi, die ook beseft dat Feyenoord niet vaak een goed resultaat boekt in Amsterdam. "Misschien is het de druk, maar ik denk ook dat we de laatste jaren veel pech hebben gehad. We hebben goede wedstrijden gespeeld waarin we uiteindelijk toch met lege handen stonden. Het wordt nu tijd om weer een keer een goed resultaat te boeken daar."

Feyenoord kan in ieder geval aantreden met een nagenoeg fitte selectie. "Ik denk dat we allemaal fit zijn. Ikzelf had voor de winterstop wat pijntjes, dus het was lekker om een paar weken rust te hebben. Nu heb ik nergens last meer van. Ik voel me goed en ben er klaar voor."

Op transfergebied was het een drukke week voor Feyenoord. Zo speelt El Ahmadi volgend seizoen samen met landgenoot Yassin Ayoub. "Het is een goede zet geweest van Feyenoord. Hij is talentvol en een type Feyenoordspeler. Het is een aanwinst voor de club." Datzelfde zegt El Ahmadi over Van Persie, die naar verwachting ook snel gepresenteerd zal worden. "Hij maakt deze ploeg alleen maar beter, daar ben ik van overtuigd. We hebben hem nog niet gezien, maar hopelijk komt hij zo snel mogelijk."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties