VI: Twijfels binnen RvC over komst Van Persie

woensdag 10 januari 2018 20:39 104.135 keer bekeken 247 reacties Pro Shots

Een terugkeer van Robin van Persie bij Feyenoord lijkt dichterbij dan ooit. De aanvaller is met zijn club Fenerbahce al enige tijd in gesprek over de ontbinding van zijn contract. Wanneer zijn contract daadwerkelijk wordt verscheurd, hoopt Feyenoord op Van Persie.

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst hoopt de 34-jarige Van Persie spoedig te verwelkomen bij Feyenoord. Ook Martin van Geel is voorstander van de mogelijke transfer. Iedereen binnen de club staat achter de komst van de Nederlander. “Wat ons betreft, en dat hebben we in alle gelederen van Feyenoord besproken, is hij welkom”, sprak hij woensdag tegenover RTV Rijnmond.

Volgens Voetbal International is er echter sprake van verdeeldheid binnen de Rotterdamse club over de mogelijke terugkeer van de aanvaller. “Niet iedereen staat te springen", schrijft het medium. "In Feyenoords raad van commissarissen is er nogal wat twijfel of de club moet investeren in de terugkeer van een routinier die zijn laatste wedstrijd in augustus speelde."

Gerelateerd nieuws
247 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 109 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65836 leden - Op dit moment zijn 825 mensen actief, waarvan 223 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved