Feyenoord Onder 19 klaar voor kraker in Youth League

dinsdag 5 december 2017 14:29 26.290 keer bekeken 10 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord Onder 19 heeft dinsdagochtend de laatste training afgewerkt in aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen Napoli in de UEFA Youth League. Het hoogste jeugdteam van Feyenoord Academy heeft woensdag tegen de Italiaanse leeftijdsgenoten een punt nodig om te overwinteren in het prestigieuze Europese jeugdtoernooi.

Onder 19 stond dinsdag met twintig spelers, waarvan twee keepers, op het trainingsveld van Varkenoord. Tyrell Malacia verscheen dinsdagochtend niet op Varkenoord. De linksback traint later deze dag mee met het eerste elftal. Dylan Vente was, in tegenstelling tot de al enige tijd geblesseerde Daudé van der Kust, wel aanwezig. De spits begon de training met een individueel programma en sloot later aan bij de groep.

Op Varkenoord werkte Onder 19 op ontspannen wijze toe naar de belangrijke wedstrijd in de Youth League. Na de warming-up werden doelmannen Jordie van Leeuwen en Wouter Beukers onder handen genomen door keeperstrainer Oscar Moens. De veldspelers deden onder leiding van Ulrich van Gobbel en de jarige Arnold Scholten enkele passingsoefeningen. De trainingssessie werd afgesloten met een afwerkoefening waaraan de gehele groep meedeed.

Kaartverkoop Feyenoord Onder 19 - Napoli Onder 19
Wil jij aanwezig zijn bij de belangrijke laatste groepswedstrijd van Feyenoord Onder 19? De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 6 december om 16:00 uur in het Van Donge & De Roo Stadion. Kaarten voor de wedstrijd kosten slechts € 5 ,- en zijn te koop via www.feyenoord.nl/tickets-uyl. De online kaartverkoop loopt dinsdagavond 23:59 uur. De laatste kaarten zullen morgen bij het stadion verkocht worden.

Gerelateerd nieuws
10 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 5 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 587 mensen actief, waarvan 112 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved