''Ik vind het een beetje zielig voor die jongen''

''Ik vind het een beetje zielig voor die jongen''

Feyenoord heeft nog geen punt gepakt in de groepsfase van de UEFA Champions League. Vanavond nemen de Rotterdammers het op tegen Sjachtar Donetsk. Rinus Israël verwacht geen goed resultaat voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

"Het is duidelijk dat Feyenoord niet doorgaat in de Champions League en ook derde worden in de groep zit er niet in", zegt Israël in gesprek met NUsport. "Ik heb ook weinig vertrouwen in de wedstrijd van vanavond. Ik hoop vooral dat het spel redelijk is, dat ze daar op voort kunnen borduren en eindelijk weer wat vertrouwen kunnen opdoen."

Renato Tapia is weer terug van een blessure. Kevin Diks neemt daarom vermoedelijk weer plaats op de bank. "Ik vind het een beetje zielig voor die jongen. Hij stond al niet sterk in zijn voetbalschoentjes door alle kritiek en dan moet hij ook nog een positie invullen die hij niet gewend is. Hopelijk kan hij eindelijk een keer een positieve indruk maken. Dat heeft Diks nodig."

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties