Feyenoord Fanshop presenteert nieuw Feyenoord-jurkje

Feyenoord Fanshop presenteert nieuw Feyenoord-jurkje

In de Feyenoord Fanshop is vanaf nu een nieuw Feyenoord-jurkje verkrijgbaar. Het kledingitem voor het vrouwelijke deel van het legioen werd woensdagavond op bijzondere wijze gepresenteerd rondom de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en AVV Swift.

Het jurkje werd als eerste gedragen door vier dames die woensdagavond speciaal te gast waren in De Kuip. Twee van hen waren de winnaars van een Feyenoord Ladies Treatment, een arrangement dat vrouwelijke supporters konden winnen wanneer ze hiervoor werden opgegeven door een medesupporter.

Na bijna tweeduizend aanmeldingen viel deze eer uiteindelijk ten deel aan Fleur en Suzan, die daardoor samen en ieder met een introducé een bijzondere bekeravond beleefden. Met een Feyenoord-Opel naar De Kuip, een diner in de Boardroom en plaatsen op de Business Seats werden de dames goed in de watten gelegd, terwijl ze tevens het nieuwe jurkje mochten presenteren aan het legioen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties