Feyenoord Fanshop presenteert nieuw Feyenoord-jurkje

donderdag 26 oktober 2017 18:10 124.480 keer bekeken 138 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

In de Feyenoord Fanshop is vanaf nu een nieuw Feyenoord-jurkje verkrijgbaar. Het kledingitem voor het vrouwelijke deel van het legioen werd woensdagavond op bijzondere wijze gepresenteerd rondom de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en AVV Swift.

Het jurkje werd als eerste gedragen door vier dames die woensdagavond speciaal te gast waren in De Kuip. Twee van hen waren de winnaars van een Feyenoord Ladies Treatment, een arrangement dat vrouwelijke supporters konden winnen wanneer ze hiervoor werden opgegeven door een medesupporter.

Na bijna tweeduizend aanmeldingen viel deze eer uiteindelijk ten deel aan Fleur en Suzan, die daardoor samen en ieder met een introducé een bijzondere bekeravond beleefden. Met een Feyenoord-Opel naar De Kuip, een diner in de Boardroom en plaatsen op de Business Seats werden de dames goed in de watten gelegd, terwijl ze tevens het nieuwe jurkje mochten presenteren aan het legioen.

Gerelateerd nieuws
138 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 70 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74808 leden - Op dit moment zijn 75 mensen actief, waarvan 46 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved