Boëtius: ''Geloof me, het zit wel goed in onze koppies''

Boëtius: ''Geloof me, het zit wel goed in onze koppies''

Jean-Paul Boëtius heeft vertrouwen in een goed resultaat tegen AZ. De Rotterdammers verloren vier van de laatste vijf wedstrijden De aanvaller wil niks weten van een eventuele crisis bij Feyenoord en noemt zondag de perfecte wedstrijd om punten te halen.

''Crisis? Dat praten anderen je vaak aan,'' zegt Boëtius in gesprek met De Telegraaf. ''Maar crisis was het bij Bayern München. Ik heb daar het een en ander van meegekregen de afgelopen dagen. Als er vijf spelers tegen de trainer zijn en er is een verkeerde sfeer naast slechte resultaten, dan is het crisis. Maar bij ons zit het in de groep, tussen de spelers en de trainer juist goed. De harmonie is er gewoon."

Zondag neemt Feyenoord het op tegen AZ. ''Dit is het moment om op te staan. Als je nu niet reageert met een sterk optreden en een goed resultaat komt er nog meer over je heen als ploeg. Maar geloof me, het zit wel goed in onze koppies. Dat hele ’crisisgedoe’ zit totaal niet tussen onze oren. Wij willen juist zelf bewijzen dat we sterk genoeg zijn.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties